2013. november 1., péntek

Kezdődik...

Szépen lassan megjelennek a boltok polcain a karácsonyi kiegészítők, kellékek és az ünnephez kapcsolódó dolgok.  A nagy áruházláncokban már karácsonyfadísztől kezdve, szaloncukorba, Mikulásba és még sorolhatnám mi mindenbe  futottam már bele.. Régebben nagyon hamar elkapott az ünnepi láz, volt olyan, hogy már augusztusban rám tört a karácsonyfát díszíthetnék. Hála az égnek ezt a "jó szokásomat" sikeresen elnőttem, már csak  december elejével köszönt be nálam a csilingelős hangulat. Most egy kicsit magam ellen beszélek, mert egy karácsonyi cukiságokkal tarkított bejegyzéssel készültem ( amúgy zéró karácsonyi hangulatom van szerencsére. :)) .
  Valami véletlen folytán a Lush oldalán kötöttem ki, egyből szemet szúrt a Karácsony szó, gondoltam miért ne, megnézem mik lapulnak a címszó alatt. Temérdek aranyos dologra bukkantam, mondjuk feleslegesen fájdítom a szívemet mert nincs erre üzletük, tudom lehet online is rendelni, azért úgy mégsem az igazi, nem lehet szaglászni, tapizni.
De megmutatom, hogy mely dolgokon akadt meg a szemem. :)

Santa's ajakradír 
Szerintünk Télapóné pontosan ilyen készítménnyel szeretné puhává és egészségessé varázsolni ajkait az ünnep napjaira. Ennek az ajakradírnak olyan az íze, mint a kólás gumicukoré, így a csókjaid tényleg ínycsiklandóak lesznek. Az ehető piros színezőanyag nem színezi be az ajkakat.



Golden Wonder fürdőgolyó 
Akár egy igazi ajándék, ez a kis aranylóan ragyogó csomag csörög-zörög, ha megrázod. Az illata ugyanaz, mint a Celebrate testápolóé. A Golden Wonder pompás színekkel és aranycsillámmal tölti meg a kádat, miközben az öntetnyi konyakkal megbolondított édesnarancs- és lime-olaj ünnepi hangulatba hoz.

Secret Santa
Ez a fürdőgolyó az eredeti Lush boltot ábrázolja, mely Poole-ban, a High Street 29 ½. szám alatt található. Számunkra ez az igazi Mikuláskuckó. A fürdőbomba illata vetekszik azzal, ami a boltban uralkodik.
Az ilang-ilang elbűvölő illata mindenkit jókedvre hangol. A fürdővíz vidám élénknarancsra vált, és még a miniatűr Télapó is előbújik, aki a házikó belsejében rejtőzik


Gold Fun 
A vadonatúj Fun – melyet a Lush társalapítója, Mo Constantine talált fel – egy kis karácsonyi átalakításon esett át: aranycsillámba hempergettük és hozzáadtuk az egész éven át kapható Honey I Washed The Kids szappanunk illatát. A Fun sokoldalú termék – használható fürdésre, hajmosásra, habfürdőként, de játékszernek is remek: különféle figurákat lehet formázni belőle, mint a gyurmából. Vigasztalóan édes vadnarancsolaj, vidító bergamott, lágyító hatású kukoricaliszt és rengeteg aranycsillám – ez teszi a Gold Funt jókedvű, kellemes ajándékká, mely bármikor, bárhol sikert arat.
Angel's Delight 
Nem csoda, hogy ez a szupergyümölcsös szappan az ünnepi kedvencek egyike, hiszen az illata olyan, mint a gumicukoré. A teljes szappantömbön látható félhold-motívumot egy utazás ihlette, melyet a Lush két alapítója, Mark és Mo Constantine tett Velencében. Elbűvölte őket egy szép képkeret, amelynek ugyanilyen alakja volt. Idén ebből a termékünkből is kivettük az összes műanyag dekorációt, és biológiailag lebomló csillagokkal, flitterekkel és csillámokkal helyettesítettük őket, így ez a szappan most is remekül néz ki. Ragyogó színpompája és édes illata garantáltan mindenkit felvidít.
Ajándékcsomagok
Ho Ho Ho

Ezt az ajándékot azért terveztük, hogy egy kicsit kifigurázzuk vele a hagyományos karácsonyt, ezért egy régimódi karácsonyi képeslapot átalakítottunk némi graffitivel. Ez is azok közé az ajándékaink közé tartozik, amelyekkel a karácsonyi anarchia szellemét szerettük volna megragadni.
Tavaly volt egy Secret Santa nevű ajándékcsomagunk, de ezt a nevet idén egy új fürdőgolyó kapta meg. A Ho Ho Ho a régi Secret Santa átdolgozott változata. Megtartottuk ezt a csomagot, mert nem szerettük volna, hogy Télapó mosolygó arca hiányozzon a fa alól.
Idén kivettük a műanyag flittert a Father Christmas fürdőgolyóból, de senki ne essen pánikba, piros és zöld rétegeivel idén is tökéletes ünnepi fürdőt varázsol majd a kádba.
A Snow Globe szappan tele van energizáló citrommirtusz-olajjal, mely frissít és jókedvre hangol.

A csomag tartalma:
Father Christmas fürdőgolyó, Snowglobe szappan 120g
 Igloo

A The Christmas Penguin habfürdő vidító habhegyeket növeszt, a Snowman fürdőgolyó pedig tele van bőrtápláló, hidratáló kakaóvajjal. A Fun rudakat tetszés szerint használhatod, akár még egy szánkót is készíthetsz belőle a hóembernek.
A csomag nagyszerű, újra használható csomagolását vidám karácsonyi grafikával díszítettük.
Remek ajándék gyerekeknek: nagyon fognak örülni a három különféle gyurmaszappannak és a két mókás figurának.

A csomag tartalma:
Green Fun gyurmaszappan 100g, Red Fun gyurmaszappan 100g, Blue Fun gyurmaszappan 100g, Snowman fürdőgolyó, The Christmas Penguin habfürdő


Pudding
A Pudding nagyszerű összeállítás melengető és kényeztető karácsonyi termékeinkből. A külseje a hagyományos angol karácsonyi pudingra emlékeztet, melynek minden jellegzetességét képviseli is: a Honey I Washed The Kids illatát hordozó Gold Fun a pudingba rejtett aranypénz, Mr Punch testesíti meg az alkoholt a pudingban, a Cinders lángba borítja a pudingot, míg a Luxury Lush Pud segít ellazulni, ha túletted magad.
A csomagot a Re-Wrap által készített organikus pamut kendőbe burkoltuk, melyet egész éven át használhatsz, mivel a jópofa grafika nem túlságosan karácsonyi. S ha ez még nem lenne elég, szabadjára engedheted a fantáziádat és a kendő alatt levő sima fehér fenyődíszt üzenettel láthatod el, vagy saját ízlésednek megfelelően kidekorálhatod.

A csomag tartalma:
Luxury Lush Pud fürdőgolyó, Gold Fun gyurmaszappan 50g, Cinders fürdőgolyó, Mr Punch szappan 120g
(képek, leírás: lush.hu )
Nektek mikor szokott megjönni a karácsonyi hangulat?:) Mi a véleményetek a Lush karácsonyi termékeiről? Tetszenek?

2 megjegyzés: