2012. március 26., hétfő

Menta

Engem is utolért a menta mánia.Mindenképp szeretnék majd valamilyen mentás dolgot beszerezni!:) (képek forrása:tumblr,wehartit)
Nektek tetszik ez a szín?Van valamilyen menta színű ruhátok,kiegészítőtök?

9 megjegyzés:

  1. Oh...az a cipő, meg hosszú naci... <3
    Lakkom már van mentás, de egy szoknyát el tudnék még képzelni magamnak.

    VálaszTörlés
  2. Tetszik de nem hordom és nem is fogom mert mindenkinek ilyen már mindene.. szép meg jó a divat de ha minden csajon ugyan azt látom rosszul leszek :) max körömlakkot vennék ilyen színben :)

    VálaszTörlés
  3. Ez az első színtrend évek óta ami nekem bejön:) Teljesen beszippantott, meg én teszek rá hogy másnak mije ilyen, még ha pont ugyanarról a darabról is van szó szerintem mindenki máshogy "dolgozza fel" :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszenek:)leginkább ez első kép:)

    VálaszTörlés
  5. Ah, ez a szín nekem is annyira bejön. :) Két lakkom van már ilyen, de még szeretnék valami mást is... :) A másik idei trend, ami nagyon bejön, az a neon, vagyis inkább a narancsos színek :) Imádom, eddig is hordtam, de most biztos több ilyen ruha lesz az üzletekben, úgyhogy beszerzek a jelenlegi készlet mellé 1-2 darabot :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép ez az árnyalat, bár most már engem is idegesít egy kicsit, hogy mindenki mentát hord, de talán majd veszek valamit, mert tényleg mindenki máshogy építi be a stílusába. Innen egyébként minden kellene :-)

    VálaszTörlés
  7. Háát engem még nem ért utol ez a menta láz!Lehet divat..csak Én nem vagyok a hűséges hogy mindig divat után öltözek( :

    VálaszTörlés
  8. Nadrágban mutat a legjobban, de mivel ez egy nagyon világos szín, a vékony lányok színe inkább (márha a nadrágnál maradunk).

    VálaszTörlés